17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έμειναν στο “Χ” Ουλμ και Λούντβιχσμπουργκ (vids)

Ράτιοφαρμ Ουλμ και Λούντβιχσμπουργκ έκλεισαν τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό ισόπαλες με το τελικό 71-71 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα που θα δώσει και το ένα εισιτήριο για τον τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη ισοπαλία στη Γερμανία από το 1975! Τότε ο αγώνας Γκίσεν-Βόλφενμπίτελ είχε λήξει 78-78.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς είχε τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί να χτίσει και μεγάλες διαφορές. Η Λούντβιχσμπουργκ έκανε την δική της μικρή αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, προσπέρασε και τελικά έστειλε το παιχνίδι στο «Χ».

Ο Γουίμπους έκανε το 71-71 με 1’49’’ πριν το τέλος. Στο 1’’ για τη λήξη ο Μάρκος Νάιτ ήταν ο πρωταγωνιστής: Έκανε επιθετικό φάουλ στον Πάτρικ Χέκμαν, αλλά φρόντισε να «κόψει» στον αέρα τον Άρτσι Γκούντγουιν για να πάει το παιχνίδι στην παράταση.

Κορυφαίος των της Λούντβιχσμπουργκ ήταν ο Μάρκος Νάιτ με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ με double double άφησε το παρκέ και ο Ντέρεκ Ουίλις της Ουλμ με 19 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ