25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Έμειναν εδώ… απόγευμα Σαββάτου (pics)

Ο Χολαργός και ο Ήφαιστος Λήμνου είχαν και στήριξη... καλλιτεχνική, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Στέλιο Ρόκκο να είναι στο πλευρό τους αντίστοιχα και με την αύρα τους να έρχονται οι νίκες με ΠΑΟΚ και Κολοσσό.

Αν μπορούσε κανείς να συνδυάσει τα δύο τους τραγούδια, το «Έμεινα εδώ» και το «Βράδυ Σαββάτου», με μια μικρή παράφραση στο δεύτερο, άνετα θα μπορούσε να πει για τους δύο καλλιτέχνες πως... έμειναν εδώ απόγευμα Σαββάτου. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Χολαργό και ο Στέλιος Ρόκκος στη Λήμνο, έδωσαν το «παρών», με τις ομάδες τους να επικρατούν και αμφότερους να έχουν φέρει... γούρι.

Και οι δύο, άλλωστε, έχουν τραγουδήσει τον ύμνο των Χολαργού και Ηφαίστου αντίστοιχα, ενώ στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Κολοσσό είχαν ξεχωριστή θέση. Ο μεν Παπακωνσταντίνου βρισκόταν μαζί με τον Διονύση Τσακνή δίπλα στον ιστορικό πρώτο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και πρόεδρο του Παπάγου, με ενεργό σήμερα στον Χολαργό, τον Θεόδωρο Καρατζά, ο δε Ρόκκος φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Μπούμπουρα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ