19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έμειναν άλλοι τρεις στον ΠΑΟΚ

Η Φαίη Κωτούλα και η Ρένια Καρλάφτη ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον ΠΑΟΚ και θα τον ενισχύσουν για ακόμα μία σεζόν στην Α1 Γυναικών.

Η 25άχρονη γκαρντ κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες τις Θεσσαλονικιές, για την επέκταση της συνεργασίας τους για τρίτο χρόνο, και με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένη από την παραμονή της στην Πυλαία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελώ και φέτος μέλος της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τη διοίκηση, τον έφορο της ομάδας, κο Βασίλη Αγγελίδη, και τους προπονητές μου. Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή μας πορεία εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες την ερχόμενη σεζόν».

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Φαίη Κωτούλα, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα για τρίτη συνεχή χρονιά. Η 25χρονη γκαρντ θα ενισχύσει την προσπάθεια του Δικέφαλου για μία ανταγωνιστική χρονιά και την νέα αγωνιστική περίοδο. Καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά Φαίη! Πάμε ΠΑΟΚ!».

Η 21χρονη φόργουορντ, από την πλευρά της, θα παίξει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κο Αθανάσιο Κατσαρή, τη διοίκηση, τον έφορο του τμήματος κο Βασίλη Αγγελίδη και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε σχετικά.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Ρένια Καρλάφτη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η 21χρονη φόργουορντ, συνεχίζει στα... ασπρόμαυρα για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχοντας μάλιστα και τον τίτλο της "Διεθνούς" μετά την κλήση της στην Εθνική γυναικών. Καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά Ρένια! Πάμε ΠΑΟΚ!».

Παράλληλα, τις υπηρεσίες του στις «ασπρόμαυρες» θα προσφέρει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντώνης Χαλιμούρδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον φυσιοθεραπευτή Αντώνη Χαλιμούρδα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής, θα συνεχίσει να "υπηρετεί" την γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου, και την νέα χρονιά. Μετά την συμφωνία ανανέωσης του, ο Αντώνης δήλωσε στο acpaok.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Αγγελίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Βασίλη Μασλαρινό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τέλος εύχομαι μια καλή χρονιά και η ομάδα να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της". Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Αντώνη! Πάμε ΠΑΟΚ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ