15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έλυσε όλα τα συμβόλαια η Κάλεβ και οδεύει προς… διάλυση!

H Κάλεβ περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να αποδεσμεύσει όλους τους παίκτες και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιθανότητα της διάλυσης.

Η πρωταθλήτρια Εσθονίας η οποία συμμετάσχει στη VTB League και πρόσφατα ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν φαίνεται να έλυσε όλα τα συμβόλαια των παικτών της, καθώς έχει μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Delfi ο πρόεδρος της ομάδας, Τόμας Λιναμάε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λύσαμε όλα τα συμβόλαια με τους παίκτες μας. Ακόμη και με όσους είχαν συμφωνία για τις επόμενες δύο σεζόν. Έχουμε συμφωνήσει με τους μισούς παίκτες για το θέμα της αποζημίωσης, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει έλλειμμα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και των χορηγικών συμφωνιών με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο να διαλυθεί η ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ