17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έλις: “Παίκτης κλειδί ο Πάνγκος” (vid)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι το αυριανός (12/3) αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Οκτάβιους Έλις θα έχει πολύ δουλειά στη ρακέτα, σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο ο Χασάν Μάρτιν είχε σημαντική παρουσία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο Μάρτιν είχε σημειώσει στη Ρωσία 16 πόντους με 7/7 δίποντα και ήταν καθοριστικός στη νίκη των "ερυθρόλευκων" με 75-66. Πλέον είναι τραυματίας και ο Έλις καλείται να μπει στα δικά του παπούτσια αύριο στο ΣΕΦ: "Δεν είμαι μόνο εγώ. Θα πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά με τις απουσίες τόσο του Μάρτιν, όσο και του Παπανικολάου. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να παίζουμε πιο σκληρά και δυνατά μέχρι το τέλος".

Ο Έλις χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη εβδομάδα "ιδιαίτερα σημαντικό" και πρόσθεσε: "Θέλαμε πολύ τη νίκη μετά τις συνεχόμενες ήττες, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους φίλους της ομάδας. Βρεθήκαμε σε ένα σκοτεινό μέρος, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε".

Χαρακτήρισε κλειδί της νίκης τον περιορισμό των λαθών, καθώς και τη μάχη "για κάθε χαμένη μπάλα" για να συνεχίσει αναφερόμενος και στον Πάνγκος: "Είναι ο παίκτης κλειδί και σίγουρα θα πρέπει να τον σταματήσουμε. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Υπάρχουν καλοί και έμπειροι παίκτες στη Ζενίτ και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για σαράντα λεπτά στην άμυνα για να τα καταφέρουμε".

(Οι δηλώσεις του Έλις από το 3'22'' από το βίντεο)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ