23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έλαμψε το αστέρι του Κάντζου

Ο Αλέξης Κάντζος προέρχεται από τα σπλάχνα του Κόροιβου και σίγουρα η ομάδα της Αμαλιάδας εκτός από την χθεσινή (4/5) της νίκη έχει επί του Εθνικού έχει να υπερηφανεύεται για την απόδοση ενός δικού του παιδιού.

Ο 18χρονος γκαρντ (1,92), ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 15 ετών σε παιχνίδι της Basket League, στις 8/10/2016 με τον Ολυμπιακό, πήρε χθες αρκετό χρόνο από τον Σπύρο Σαμόλη, δικαιώνοντας τόσο τον προπονητή του, όσο και τον σύλλογο. Ο νεαρός άσος είχε 8 πόντους με 1/1 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5 ασίστ, κανένα λάθος και 11 βαθμούς αξιολόγησης σε 20:23 συμμετοχής, οργανώνοντας άριστα το παιχνίδι της ομάδας της Ηλείας στην 9η φετινή του συμμετοχή.

Φυσικά δεν παίζει τόσο ρόλο το προσωπικό ρεκόρ καριέρας, καθώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά το γεγονός ότι αποτελεί την μεγάλη ελπίδα του Κόροιβου, ο οποίος έχει τις προυποθέσεις να αναδειχθεί στον επόμενο σπουδαίο αθλητή της Ηλείας. Ο Κάντζος ήταν μέλος της προεπιλογής της Εθνικής Παίδων το 2017, ενώ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη του Υπερίων Αμαλιάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΗ, ενώ αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας της κατηγορίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ