20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έλαμψε ο Κιλπάτρικ, άνετα ο Παναθηναϊκός την Κύμη

Στο ντεμπούτο του Σον Κιλπάτρικ, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κύμη την οποία νίκησε με 87-62 εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Basket League με 12-0 (εκκρεμεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό), ενώ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν τη μάχη τους για παραμονή στα επόμενα παιχνίδια έχοντας ρεκόρ 2-11.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ισίδωρου Κουτσού ήταν ανταγωνιστικοί για μία μόνο περίοδο, καθώς στο 10' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 18-19.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι «πράσινοι» σοβαρεύτηκαν, πάτησαν το γκάζι και παρά την απουσία του Νικ Καλάθη έκαναν «περίπατο», με μπροστάρη τον Κιλπάτρικ. Στο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν πάρει προβάδισμα έντεκα πόντων (46-35) και πλέον όλα είχαν κριθεί.

Στην τρίτη περίοδο οι πρωταθλητές Ελλάδας διατήρησαν τον υψηλό ρυθμό και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά και να τελειώσουν τον αγώνα. Ο Κιλπάτρικ συνέχισε να σκοράρει κατά βούληση, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 72-45 και το τελευταίο δεκάλεπτο είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και η κόρνα της λήξης βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 87-62.

Ο «ΛΑΜΠΕΡΟΣ»: Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε είκοσι πόντους με 2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα. Όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» σκόραραν πλην του Στεφάν Λάσμε ο οποίος έμεινε στο μηδέν. Για τους γηπεδούχους ο Κρις Χόρτον ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Παναθηναϊκός μοίρασε είκοσι ασίστ για έντεκα λάθη, την ώρα που η Κύμη είχε 13 τελικές πάσες για 18 λάθη. Οι «πράσινοι» δεν σούταραν με καλό ποσοστό στα τρίποντα (6/21), ενώ και οι γηπεδούχοι ήταν πολύ άστοχοι με 5/28.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ