25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έκρηξη» από το πουθενά στο Περιστέρι (pics)

Φοβερές καταστάσεις έλαβαν τόπο στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τους φίλους του Περιστερίου και του Άρη να αρχίζουν επεισόδια από το πουθενά, ενώ παίκτες ανέβηκαν στην εξέδρα να προστατεύσουν τις οικογένειες, για να εκκενωθεί τελικά το γήπεδο.

Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα το Περιστέρι, που όμως είχε όμορφη εξέλιξη, όπως και υπέροχες εικόνες στην εξέδρα, με παρουσία αρκετών οικογενειών και παιδιών, στιγματίστηκε στο 33ο λεπτό. Κι αυτό, γιατί χωρίς να προμηνύεται τίποτα, μερικοί ανεγκέφαλοι και από τις δύο πλευρές ξεκίνησαν επεισόδια, με αποτέλεσμα να σταματήσει το ματς και οι οικογένειες αυτές να ανησυχήσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν, ότι παίκτες όπως ο Βασιλόπουλος, ανέβηκαν στην εξέδρα, ώστε να προστατεύσουν και να καθησυχάσουν τους υπόλοιπους φίλους, που παρακολουθούσαν τον αγώνα, έναντι των επεισοδίων που εκτυλίσσονταν. Ο Έλληνας φόργουορντ θέλησε, παράλληλα, να μιλήσει με τους οπαδούς, χωρίς όμως να μπορέσει να έχει αποτέλεσμα αυτή του η ενέργεια.

Λίγο αργότερα, το γήπεδο αποφασίστηκε να εκκενωθεί από την Αστυνομία, για να συνεχιστεί από τα 7:09 για τη λήξη της αναμέτρησης, όταν και είχε διακοπεί.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ