20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έκπληξη με Καπογιάννη ο Κρόνος Γέρακα

Την Ελένη Καπογιάννη ενέταξε στις τάξεις του ο Κρόνος Γέρακα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει και πάλι στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Η έμπειρη προπονήτρια αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των γυναικείων τμημάτων της ομάδας, ενώ προπονητής τόσο στις Γυναίκες όσο και στις Νεανίδες θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος, με τον οποίο επίσης οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Αντωνόπουλο. Ο κ. Αντωνόπουλος θα αναλάβει τα τμήματα των νεανίδων και των γυναικών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Ο Γιάννης Αντωνόπουλος έχει μακρά και πολύ επιτυχημένη εμπειρία από το 1987 ως προπονητής με αντρικά και γυναικεία τμήματα. Έχει θητεύσει στο Duke University δίπλα στον Mike Krzyzewski και έχει οδηγήσει τις ομάδες που έχει προπονήσει σε κατακτήσεις πολλών πρωταθλημάτων.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη. Η κα Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της. Η κα Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού.

Η έναρξη συνεργασίας με την κα Καπογιάννη και τον κ. Αντωνόπουλο έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ