20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έκλεισε» Όντουμ ο Προμηθέας (vids+pics)

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς του προχώρησε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος συμφώνησε με τον Τζέικ Όντουμ, που έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Basket League, όπως και στο Basketball Champions League.

Ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-2015, αγωνίστηκε πέρυσι στη Νίζνι Νόβγκοροντ. Αποφοίτησε από το Ιντιάνα Στέιτ το 2014, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ. Έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα των γερμανικών Μπαϊρόιτ και Βούρζμπουργκ και της τουρκικής Μπάνβιτ, ενώ έχει παίξει και στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ. To συμβόλαιό του με τους Ρώσους λύθηκε τον περασμένο Αύγουστο κι από τότε παρέμενε χωρίς ομάδα. Ο Μάκης Γιατράς εξέτασε την περίπτωσή του και από τη στιγμή που ταίριαζε στην ομάδα και τα πλάνα της αποφάσισε να εισηγηθεί στους διοικούντες την αχαϊκή ΚΑΕ την απόκτησή του, προκειμένου να τους ενισχύσει στη συνέχεια της φετινής -απαιτητικής- σεζόν εντός κι εκτός συνόρων.

Στην προηγούμενη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 8.9π., 3,5 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 35 παιχνίδια στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ με τους Θεσσαλονικείς. Έπαιξε και σε 16 αναμετρήσεις στο Eurocup, με μ.ό. 7π., 2,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Τη σεζόν 2017-2018, στο BCL αγωνιζόμενος με το τουρκικό συγκρότημα σε τρία παιχνίδια, είχε κατά μ.ό. 9,3π. και ένα ριμπάουντ, ενώ πέρυσι με τους Ρώσους είχε σε 24 αγώνες στη VTB League 12,5π., 2,5 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και ένα κλέψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=ZIB99hZt17o

 

https://www.youtube.com/watch?v=rVElcMKOlzM

 

https://www.youtube.com/watch?v=CHKr7t-a4YI

 

https://www.youtube.com/watch?v=TFHxsIJ2-4w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ