21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Τσολάκη το Πέρα

Στο Πέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Τσολάκης, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», λίγο μετά την επισημοποίηση της ανόδου του στη Γ' Εθνική.

Το Πέρα έχει σκοπό, μετά την κατάκτηση της ανόδου στη Γ' Εθνική, ύστερα από τις ανακατατάξεις που είχαν φέρει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στη Β' Εθνική, να δημιουργήσει ένα σύνολο, που θα αξιοποιήσει τη συνθήκη και θα πραγματοποιήσει μια αξιοπρόσεκτη πορεία. Στο «πνεύμα» αυτό πραγματοποιούνται και οι πιθανές μεταγραφικές του κινήσεις, με τον Γιάννη Τσολάκη να αποτελεί το πρώτο του «χτύπημα».

Ο 35χρονος φόργουορντ, που την περασμένη σεζόν είχε διατελέσει προπονητής στον Παπάδο Γέρα, ενώ η χρονιά είχε ξεκινήσει με μεταγραφή στο Αιγάλεω, χωρίς ωστόσο να συνεχίσει στην ομάδα, έρχεται για να αποτελέσει μία ηγετική λύση στην περιφερειακή γραμμή του Πέρα. Είναι, άλλωστε, ένας άριστος γνώστης των εθνικών κατηγοριών, με κορυφαία του στιγμή τα τελευταία χρόνια, την άνοδο με την Ένωση Ιλίου στη Β' Εθνική το 2015, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε ομάδες, όπως το Αιγάλεω, ο Παπάδος Γέρας και η Νήαρ Ηστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ