32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Κουζμίνσκας!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ουσιαστικά ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε συμφωνία και μόνο την ανακοίνωση να απομένει, για να «ντυθεί» στα «ερυθρόλευκα» ο Λιθουανός φόργουορντ.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα του ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τους «ερυθρολεύκους» να ολοκληρώνουν τη μεγάλη τους κίνηση και να φέρνουν στις τάξεις τους τον Λιθουανό. Οι κινήσεις τους ήταν άμεσες και αποτελεσματικές, από τη στιγμή που και εκείνος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα μόνο οι ανακοινώσεις να απομένουν.

Ο διεθνής με τη «Λιέτουβα» αγωνιζόταν τον τελευταίο περίπου 1.5 χρόνο στην ιταλική ομάδα, έχοντας επανέλθει από το ΝΒΑ, όπου είχε παίξει με τους Νιου Γιορκ Νικς. Οι θητείες του σε Ζαλγκίρις και Μάλαγα το διάστημα 2010-2016 δημιούργησαν εξαιρερικές προσδοκίες, με τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται αυτό το καλοκαίρι την περίσταση, μιας και ο Έτορε Μεσίνα δεν τον είχε στα πλάνα του. Κάπως έτσι, ακόμη ένας ξένος φορά την φανέλα τους σε μια πραγματική κίνηση ουσίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ