18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Ρέινολντς η Μακάμπι, οι πρώτες δηλώσεις

Παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πλέον ο 27χρονος σέντερ Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με το έταιρο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Άαρον Τζάκσον, στην κινεζική λίγκα. 

Σε ευρωπαϊκή παρουσία ξεχωρίζει η χρονιά του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με μέσο όρο 16.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα στη VTB και 13.8 πόντους με 8.1 ριμπάουντ στο EuroCup. 

Oι πρώτες του δηλώσεις, μετά τη σύναψη της συμφωνίας ήταν: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα ιστορικό και θρυλικό κλάμπ. Η Μακάμπι είναι γνωστή ομάδα παγκοσμίως. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου". 

Από την πλευρά του, ο έλληνας τεχνικός των Ισραηλινών, δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που προσθέσαμε έναν ποιοτικό παίκτη στην ομάδα μας. Έρχεται να βοηθήσει και να δώσει λύσεις μέσα στο ζωγραφιστό. Θέλω να τον καλωσορίσω στην οικογένεια της Μακάμπι. Για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες για την μεταγραφή ακόμα ενός παίκτη. Βρισκόμαστε σε μία αποστολή, συνεχίζουμε και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει στο ταξίδι μας". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ