22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Έκλεισε Ράις ο Παναθηναϊκός!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε τον Ταϊρίς Ράις για να καλύψει τη θέση του Λεκαβίτσιους στη θέση του πόιντ γκαρντ πίσω από τον Νικ Καλάθη και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις το deal φαίνεται πως έκλεισε. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Ταϊρίς Ράις (32, 1.85) είναι απόφοιτος του Μπόστον Κόλετζ και άρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του στον Πανιώνιο το 2009. Ορόσημο σε αυτή την καριέρα αποτέλεσε η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι και προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ το 2014, καθώς από εκεί και μετά ανέβηκε επίπεδο και πήρε καλά συμβόλαια στη Χίμκι και την Μπαρτσελόνα. Στη Βαρκελώνη, ωστόσο, δεν έπιασε, το δεύτερο χρόνο δεν έπαιξε καθόλου, εξαιτίας της διαμάχης του με τη διοίκηση της ομάδας για τον τρόπο που θα έπαιρναν "διαζύγιο" και μόνο προς το τέλος της σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για λίγο στην Κίνα.

Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Μπάμπεργκ, μάλιστα απέκλεισε την ΑΕΚ από το φάιναλ φορ του BCL όχι μόνο με δύο πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά και με το κρίσιμο καλάθι στην τελευταία επίθεση του αγώνα στο ΟΑΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ