15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Καραμαλέγκο, δελεάζει Μάντζαρη ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων τρέχει για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, και έτσι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τους  Γιάννη Μολφέτα και Ιωάννη Δημακόπουλο, έχει εντοπίσει τους επόμενους στόχους του.

Παίκτης των «μελανόλευκων» πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Καραμαλέγκος, ο οποίος μετά από ένα χρόνο στην Βόρεια Ελλάδα και την Καστοριά, επιστρέφει στην Πελοπόννησο, αλλά αυτή την φορά για τον Απόλλωνα. Ο 24χρονος γκαρντ την σεζόν που μας πέρασε είχε 5 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 28 αγώνες στην Καστοριά, ενώ την τετραετία 2013-2017 την πέρασε στην Τρίπολη και τον Αρκαδικό, με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Basket League την σεζόν 2015-2016. Ο ικανότατος γκαρντ αγωνίστηκε στις υποδομές του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε 4 συμμετοχές στην Α1,  και τον Αμύντα, και πλέον θα αποτελεί παίκτη του Νίκου Βουρνά.

Ο έτερος στόχος είναι ο Αντώνης Μάντζαρης, στον οποίο ο Απόλλων έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση, και τον παίκτη να το σκέφτεται, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να συνεχίσει εντός Αττικής. O 32χρονος γκαρντ έχει συνδέσει το όνομα του με το Περιστέρι, στο οποίο υπήρξε αρχηγός στην πορεία που έκανε για να βρεθεί από την Β' Εθνική στην Α1, και την περσινή σεζόν είχε 6,4 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια στην Α2. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Α2 με ΑΕΚ, Εθνικό Πειραιά και Ψυχικό ενώ και με τον Πανελευσινιακό στην Basket League. Στην Πάτρα περιμένουν την απάντηση του, έχοντας ποντάρει πολλά στην απόκτηση του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ