21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έκλεισε θέση και ο Τομάσεβιτς (pics)

Σε κυκλοφορία τέθηκαν όλα τα εισιτήρια για το 37o Ευρωμπάσκετ Γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου στη Σερβία και τη Λετονία.

Δεκαέξι χώρες θα πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, με την Εθνική Ελλάδας να μην καταφέρνει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της. Τα προκριματικά θα φιλοξενηθούν σε τρεις πόλεις της Σερβίας και στη Ρίγα, ενώ η τελική φάση θα γίνει στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου.

 

«Από σήμερα (χθες, 08/03) έως τις 7 Ιουλίου το Βελιγράδι, η Νις και το Ζρένιανιν θα κινούνται στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ Γυναικών. Το αξίζουν πραγματικά, ειδικά η Εθνική μας που είχε πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων, που έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

 

Εκτός από τον παλαίμαχο σέντερ, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ με την Γιουγκοσλαβία και πλέον είναι γενικός γραμματέας στη Σερβική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το παρών στην τελετή στο Βελιγράδι έδωσε και η Νατάσα Κοβάσεβιτς, πρέσβειρα της FIBA. Αμφότεροι πρόσφεραν, συμβολικά, τα πρώτα δύο εισιτήρια σε δύο νεαρές φιλάθλους, αφού «έκλεισαν» και οι δύο θέση για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τους αγώνες που θα διεξαχθούν στην πατρίδα τους για δεύτερη φορά, με την πρώτη να χάνεται στο μακρινό 1954.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ