21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκανε το 3/3 απέναντι στις ισπανικές ομάδες η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και δε σταμάτησε στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα, όπου και επικράτησε της Μπασκόνια με 77-55, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι, έκανε το 3/3 απέναντι στις υπόλοιπες ισπανικές ομάδες της διοργάνωσης και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 12-3. 

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Μπασκόνια τίμησε τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, υψώνοντας στα "ουράνια" την φανέλα με το νούμερο 8. O σέρβος πρώην πόιντ γκαρντ, αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας από τη Βιτόρια, την τριετία 2006-2009. 

Μαδριλένοι έτρεξαν ένα 8-0 με το καλημέρα, ωστόσο οι Βάσκοι πλησίασαν στο 13-15 στο φινάλε του δεκαλέπτου. 

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, έτρεξε εκ νέου σερί 13-0 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, και χάρις στο επιθετικό της κρεσέντο, κυρίως έξω από τα 6.75, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με αέρα 16 πόντων (29-45). 

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά την ανάπαυλα. Προϊόντος του χρόνου, η ομάδα του Περάσοβιτς, έμοιαζε ανύμπορη να σταθεί αντάξια απέναντι στη "Βασίλισσα", η οποία συνέχιζε να αυξάνει την τιμή της διαφοράς και έφτασε εν τέλει στην επικράτηση με 77-55.

Ο ΚΑΛΟΣ: Ο Τζόρνταν Μίκι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Ρεάλ, σημειώνοντας 15 πόντους, με 8 ριμπάουντ σε μόλις 19:41 λεπτά συμμετοχής. 

ME TH ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τη Μπασκόνια, η οποία έμοιαζε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και τελείωσε την αναμέτρηση με μόλις 4(!) ασίστ. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending the jersey of Igor Rakocevic to the rafters ☝️ #GameON

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ