21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκανε το πρώτο «βήμα» η Μονακό (vids)

Οι τελικοί της Γαλλίας ξεκίνησαν με τη Μονακό να προστατεύει το «σπίτι» της, επικρατώντας της Λε Μαν με 81-77 και παίρνοντας την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται, για να σηκώσει την κούπα.

Με παρόντα τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, οι «Μονεγάσκοι» δε θα μπορούσαν να χάσουν. Η Μονακό μπορεί να δυσκολεύτηκε στο Game 1 των τελικών με τη Λε Μαν, αλά πήρε το αποτέλεσμα με 81-77 και χρειάζεται πλέον δύο νίκες, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γαλλίας. Οι παίκτες του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μετά το 22-16 του πρώτου δεκαλέπτου, είχαν μόνιμα ένα προβάδισμα, το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν, όσες φορές κι αν προσπάθησε να αντεπιτεθεί η αξιόμαχή αντίπαλός τους, που έφτασε μέχρι και να μειώσει σε 77-75 στα 33", με τρίποντο του Λόφτον. Ο Γκλεν Ρόμπινσον, όμως, ήταν δις ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και έβαλε «ασφαλιστική δικλείδα».

Ο Αμερικανός, άλλωστε, στους 14 πόντους του είχε 7/7 βολές, με τον Κρίστοφερ Έβανς να είναι πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και 7/10 σουτ. Για τους ηττημένους, ο Τράβις είχε 16 πόντους με οκτώ ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ