25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκανε το καθήκον του πριν τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σ' ένα ακόμα παιχνίδι της Stoiximan.gr Basket League, αυτή τη φορά τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ με 87-63.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έφτασε τις 23 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην κανονική περίοδο, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας από την προηγούμενη αγωνιστική.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην όγδοη θέση με 32 βαθμούς.

Ο Κολοσσός ήταν ανταγωνιστικός μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου. Η πρώτη περίοδος είχε ολοκληρωθεί με 24-24, ενώ στο 15' οι Ροδίτες μείωσαν σε 33-30. Από εκείνο το σημείο όμως κι έπειτα οι «πράσινοι» πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 49-36.

Και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε φουριόζος και ξέφυγε μέχρι και με 27 πόντους (70-43). Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και η κόρνα της λήξης βρήκε το «τριφύλλι» να επικρατεί με 87-63.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ξεκινά στις 17/4.

Ο «ζεστός»: Ο Κρις Σίνγκλετον  επέστρεψε από τις ΗΠΑ καθώς είχε λάβει άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έδειξε επηρεασμένος από το ταξίδι του και σταμάτησε στους 14 πόντους με 3/3 τρίποντα. Καλός ξανά ο Ίαν Βουγιούκα με δώδεκα πόντους. Για τους ηττημένους, ο Χάρις ξεχώρισε με 17 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στα ριμπάουντ με 36 έναντι 29, ενώ ήταν σαφώς καλύτερος στα δίποντα (28/42) έναντι 17/31. 

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ