20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκανε την έκπληξη με Γιοβάνοβιτς η Ελευθερία Μοσχάτου

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία κατάφερε και ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της εν όψει της καινούριας χρονιάς τη Νεβένα Γιοβάνοβιτς.

Η 30χρονη γκαρντ, που είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας, αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη γαλλική Βιλνέβ και η σεζόν 2020-2021 θα τη βρει στην Α1 Γυναικών, με την κυανόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση: «Η μεταγραφή του καλοκαιριού και ίσως της δεκαετίας είναι γεγονός για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της διεθνούς με την εθνική ομάδα της Σερβίας Νεβένα Γιοβάνοβιτς (1990, 1.82cm). Η πορεία της είναι γεμάτη διεθνή μετάλλια και διακρίσεις χαρακτηριστικά, χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών το 2015, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, καθώς και χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ το 2019.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Kraljevo και ακολούθησαν κατά σειρά οι Kovin, Radivoj Korac, Partizan, PEAC-Pecs, Edirne, Yakin Dogu Universitesi, Basket Landes, ESB Villeneuve-d’ Ascq και Sleza Wroclaw. Καθοριστική συμβολή στην μεταγραφή έπαιξε ο ρόλος του κ. Ηλία Πετρόπουλου (Bread Factory), καθώς χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Να ευχηθούμε στη Νεβένα καλή σεζόν γεμάτη υγεία και νίκες! Welcome in Greece, Nevena».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η μεταγραφή του καλοκαιριού και ίσως της δεκαετίας είναι γεγονός για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Σερβίας Νεβένα Γιοβάνοβιτς (1990-1.82cm). Η πορεία της είναι γεμάτη διεθνή μετάλλια και διακρίσεις χαρακτηριστικά, χρυσό μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ γυναικών το 2015, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016 καθώς και χάλκινο μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ το 2019. Ξεκίνησε τη καριέρα της στην Kraljevo και ακολούθησαν κατά σειρά οι Kovin, Radivoj Korac, Partizan, PEAC-Pecs, Edirne, Yakin Dogu Universitesi, Basket Landes, ESB Villeneuve-d’ Ascq και Sleza Wroclaw. Καθοριστική συμβολή στην μεταγραφή έπαιξε ο ρόλος του κ. Ηλία Πετρόπουλου (BREAD FACTORY) καθώς χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Να ευχηθούμε στη Νεβένα καλή σεζόν γεμάτη υγεία και νίκες..! Welcome in Greece @neca_9..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ