27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Έκανε… ποδαρικό ο Χάκετ (vid+pics)

Ο Ντάνιελ Χάκετ πέρασε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διάρκειας δύο ετών.

Ο 30χρονος γκαρντ αποχώρησε από την Μπάμπεργκ, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στο Basketball Chamβpions League, και συμφώνησε με την «ομάδα του στρατού», ώστε να ενισχύσει την ενισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, είχε κατά μέσο όρο 9,6π., 3,4 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ με το γερμανικό συγκρότημα. Έχει αγωνιστεί, ακόμα, στον Ολυμπιακό, την Αρμάνι Μιλάνο, τη Σιένα, την Πέζαρο και την Μπενετόν Τρεβίζο.

«Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ένας παίκτης που παρέχει το απαραίτητο πακέτο στοιχείων για την ομάδα μας. Έχει δυνατό χαρακτήρα, είναι έμπειρος στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις κι έχει μεγάλο κίνητρο. Μιλήσαμε αρκετές φορές και φαίνεται ενθουσιασμένος που θα παίξει για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονεί να αρχίσει η χρονιά», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης.

   

https://www.youtube.com/watch?v=MVdQVoESkH4

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ