20 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Έκανε ανταλλαγή τον γιο του ο Ρίβερς (vid+pics)

Η οικογένεια Ρίβερς χωρίζει, καθώς ο πατέρας Ντοκ θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου των Λος Άντζελες Κλίπερς, τη στιγμή που ο γιος Όστιν ανταλλάχθηκε στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Τρία χρόνια έμειναν μαζί στην Καλιφόρνια ο 56άχρονος τεχνικός και ο 25χρονος γκαρντ. Ο δεύτερος δόθηκε με ανταλλαγή στους «πρωτευουσιάνους», για χάρη του Μάρτσιν Γκόρτατ, παρότι ο τελευταίος προέρχεται από μέτρια σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 8,4π., 7,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 82 ματς στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ και 8.7π. και 6,1 ριμπάουντ σε έξι ματς στα πλέι οφ. Ο Όστιν Ρίβερς, από την πλευρά του, τελείωσε με μ.ό. 15,1π., 2,4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Πίσω από την κίνηση δεν αποκλείεται να… κρύβεται ο Ντι Άντρε Τζόρνταν, ο οποίος δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Είτε αποχωρήσει είτε ανταλλαχθεί, όπως φέρεται να είναι η επιθυμία του, οι Καλιφορνέζοι απέκτησαν έναν έμπειρο σέντερ, προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχουν ήδη στην περιφέρειά τους τον Τζον Ουόλ και τον Μπράντλεϊ Μπιλ, με τον Όστιν Ρίβερς να προορίζεται για λύση από τον πάγκο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ