26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Έιτον: “Θα είμαι το νούμερο 1 στο ντραφτ”!

Aν και απομένουν ακόμα δύο εβδομάδες για το ντραφτ του ΝΒΑ, όλα δείχνουν ότι το νούμερο 1 το γνωρίζουμε ήδη. Και δεν θα είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, παρόλο που οι Σανς, που επιλέγουν πρώτοι, έχουν στον πάγκο τους τον προπονητή του στην Εθνική Σλοβενίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Θα είναι ο ΝτεΑντρέ Έιτον.

Ο 7-footer σέντερ, που έβγαλε μάτια φέτος με το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, και μετά την προπόνηση που έκανε με τους Φίνιξ Σανς την Τετάρτη, δήλωσε με περισσή σιγουριά: "Το ξέρω ότι θα είμαι το νούμερο 1"!

Βέβαια στη συνέχεια και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, έσπευσε να διευκρινίσει: "Κανείς δεν μου είπε κάτι. Εγώ το πιστεύω, γιατί το αξίζω. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν θα πω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης, αλλά είμαι ο καλύτερος μαχητής".

Πάντως τη βεβαιότητα για την επιλογή του Έιτον στο νούμερο 1 από το Φίνιξ ενισχύουν δύο ακόμα δηλώσεις. Αφενός του ίδιου του παίκτη, που γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να κάνει προπονήσεις με καμία άλλη ομάδα.

Και αφετέρου του gm των Σανς, ΜακΝτόνα: "Τα χαρακτηριστικά του μάς ταιριάζουν απόλυτα. Ψάχνουμε ένα σέντερ, που να μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς σε άμυνα κι επίθεση. Κι ο ΝτεΑντρέ έχει αυτή τη δυνατότητα".

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ