28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έδωσε τα χέρια με Καυκή ο Ιπποκράτης

Μετά τον Ράιτ Ριιβο Λάανε ο Ιπποκράτης θα ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή με τον Παναγιώτη Καυκή, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίδυμο στην πρώτη του σεζόν στην Α2 Ανδρών.

Ο 38χρονος γκαρντ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και στον τελικό του  Uleb Cup το 2005 με τον Μακεδονικό, ενώ συνεργάστηκε με τον Σάββα Συμεωνίδη στην κοινή τους πορεία στην Α2 με τον Δούκα. Την περσινή σεζόν ο Καυκής ήταν σχεδόν μια ομάδα μόνος του στο Παγκράτι, κρατώντας την Αθηναϊκή ομάδα στην Β' Εθνική, έχοντας 13,2 πόντους και 36 εύστοχα τρίποντα σε 29 παιχνίδια. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Απόλλωνα Πατρών, Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι. Ηλυσιακό και Νέα Κηφισιά, με όλες τις παρουσίες αυτές να είναι στην Basket League.

Πλέον, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον έμπειρο παίκτη μετά την παρουσία την στην Ρόδο με τον Κολοσσό να αγωνίζεται και στην γειτονική Κω και τον Ιπποκράτη, με το basketa.gr να σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη συμφωνία με ρεπορτάζ του στις 1/8.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ