31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έδωσαν τα χέρια ΤΣΣΚΑ – Ιτούδης (pics)

Μετά και την κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα ήταν κάτι που όλοι λίγο πολύ περίμεναν. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα παραμείνει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για άλλα δύο χρόνια.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σήμερα με τη ρώσικη ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία μέσω των social media.

 

Ο Έλληνας κόουτς είναι αυτός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της ομάδας, προσπερνώντας και τον Έτορε Μεσίνα, ενώ έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας δύο φορές.

O Ιτούδης έχει οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ σε τέσσερις συνεχόμενους τίτλους στην VTB League και φέτος βρίσκεται ήδη στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει την Χίμκι. Συνολικά στην Ευρωλίγκα το ρεκόρ νικών - ηττών του με την ομάδα του στρατού είναι 132-34 (79,5%), ενώ αναδείχθηκε και προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα το 2016.

"Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ, τον Αντρέι Βατούτιν για το νέο συμβόλαιο", δήλωσε ο Έλληνας κόουτς: "Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα. Από την πλευρά μου τα πάντα έχουν να κάνουν με την ομαδική δουλειά, των προπονητών, όλου των ανθρώπων που εργάζονται στην ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε για μία ακόμη μακρόχρονη συνεργασία , ανταλλαγή ιδεών και ελπίζουμε και η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα. Θέλουμε όλο και περισσότερους κοντά μας. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να κάνει εξαιρετική δουλειά, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να σας κάνουμε περήφανους".

Ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε από την πλευρά του: "Δύο τίτλοι σε πέντε χρόνια μιλάνε από μόνοι τους, οπότε ο Δημήτρης Ιτούδης και το επιτελείο τους έφεραν σε πέρας την αποστολή τους. Και δεν είναι μόνο η επιτυχία. Βλέπουμε πόσα πολλά επενδύει ο Δημήτρης σε αγάπη, ευθύνη, μεγάλο σεβασμό προς την ΤΣΣΚΑ, στην δουλειά του... Εν μέρει χάρη στην δουλειά του τεχνικού επιτελείου, που οδηγεί την ομάδα στο να παίζει θεαματικό μπάσκετ και στο να δημιουργείται ένα οικογενειακή, φιλική ατμόσφαιρα φέρνουμε όλο και περισσότερους φιλάθλους κοντά μας. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε πολλές νίκες, σε διάφορους τομείς μαζί!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ