21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έδωσαν τα χέρια Ιωνικός και Λιακόπουλος

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έχει πετάξει μια σειρά από ομάδες της Basket League εκτός Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με άνετες και μεγάλες διαφορές, και έχοντας ως έναν εκ των μεγάλων του πρωταγωνιστών τον Νίκο Λιακόπουλο.

Έτσι, το ερώτημα που κυριαρχούσε ήταν το γιατί ένας τόσο ποιοτικός γκαρντ, ο οποίος σε 7 παιχνίδια στην Α2 μετράει 22,1 πόντους, 7,6 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ δεν αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, ήρθε να δοθεί η απάντηση, με τον 36χρονο αθλητή να επιστρέφει στον Ιωνικό Νικαίας, στον οποίο είχε συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 την περσινή σεζόν και την άνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.

Συγκεκριμένα, και όπως σας είχαμε αναφέρει με σχετικό ρεπορτάζ, «ο “εκτελεστής” γυρίζει στο παλιό του σπίτι», καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Διαγόρα βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να κάνει πράξη την επιθυμία του, και να επιστρέψει την παλιά του...παρέα. Το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφόρησε από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, και πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα στον Υμηττό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ραντεβού με τον Γιαννούλη Καλλίλα, και παρά το γεγονός ότι η υπόθεση φάνηκε να κολλάει, εν τέλει το ζήτημα τακτοποιήθηκε.

Μάλιστα, ο Νίκος Λιακόπουλος θέλοντας να βοηθήσει περισσότερο τον Διαγόρα, θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδα και στα δυο επόμενα παιχνίδια με Ελευθερούπολη και Ολυμπιακό, και θα ενταχθεί στον Ιωνικό στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου όπως λένε οι πληροφορίες θα πάριε την θέση του Μπι Τζέι Στιθ, ο οποίος δεν έχει πείσει με την απόδοση του, καθώς σε 7 παιχνίδια ο 23χρονος Αμερικάνος γκαρντ έχει 3,3 πόντους,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ