25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Έδεσε» Χάκετ η ΤΣΣΚΑ

Κάτοικος Μόσχας για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Ντάνιελ Χάκετ, καθώς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ έως το 2022.

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε με το ρωσικό συγκρότημα ο 32άχρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στην «ομάδα του στρατού» από το 2018 κι έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής από έναν τίτλο στην Ευρωλίγκα (2019) και τη VTB League (2019). Σε 104 ματς, στα οποία έχει παίξει έως τώρα με τους Ρώσους, έχει κατά μέσο όρο 7,7π., 2,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αμέσως μετά την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, ανέφερε: «Τόσο εγώ όσο και όλοι στο σύλλογο εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμβολή του στις επιτυχίες μας κι έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω να είναι καλά και να συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι του. Από την πρώτη στιγμή ο Ντάνιελ Χάκετ συνειδητοποίησε το οικογενειακό κλίμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάτι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

«Από την πρώτη στιγμή, που έφθασα στη Μόσχα, κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι μέλος της "οικογένειας" της ΤΣΣΚΑ. Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η φιλοσοφία νικητή της ομάδας είναι μόνο δύο από τους παράγοντες που την κάνουν από τις καλύτερες παγκοσμίως. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευτυχείς. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" στον πρόεδρο, το διοικητικό προσωπικό, τον προπονητή μου, τους πρώην και νυν συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο και όλους όσοι εργάζονται για το σύλλογο. Ευχαριστώ που με δεχθήκατε και με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για την προσήλωση και την εμπιστοσύνη σας. Στόχος μας είναι ακόμα περισσότερες νίκες και τρόπαια. Τελευταίο, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό, θα ήθελα να πω πως οι φίλαθλοί μας είναι σπουδαίοι. Συνεχίζουμε…», ανέφερε από την πλευρά του ο Ντάνιελ Χάκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ