18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Έδεσε» τον Ρας η Λάρισα

Η στελέχωση της Λάρισας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα από τη Θεσσαλία κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις τον Μπράντον Ρας (1985, 1.98μ.) ο οποίος της έδωσε άλλο αέρα από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε πέρσι στην Ελλάδα. 

Για του λόγου του αληθές, ο άλλοτε πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο μέτρησε 15.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 11 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί στην Basket League.

Στην επίσημη ανακοίνωση η ΚΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "έπειτα από μια εντυπωσιακή περσινή αγωνιστική χρονιά, ο Αμερικανός shooting guard – small forward, Brandon Rush επιστρέφει στην Λάρισα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια να χτίσει και φέτος μία ομάδα η οποία θα καταφέρει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE.

Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή να συμμετέχει και φέτος στο ‘’κυανόλευκο’’ σωματείο ο πρωταθλητής του NBA ο οποίος με την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια, τον επαγγελματισμό και την ταπεινότητα που τον διακρίνουν κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλου του κόσμου της λαρισινής ομάδας και όλου του ελληνικού μπάσκετ.

Αναμένουμε να τον απολαύσουμε ξανά στα ελληνικά παρκέ να συνεχίζει το έργο του βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όπως αυτός πολύ καλά ξέρει…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ