22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έδεσε» Μωραΐτη η ΑΕΚ (pics)

Στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ προχώρησε ο Δημήτρης Μωραΐτης, έτσι θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα έως το 2022.

Ο 19χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε πέρυσι με την «Ένωση» κατά μέσο όρο 2,7π. και 1 ασίστ σε έξι αγώνες στην Basket League και 3,7π. σε τρία ματς στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αγωνίστηκε και σε τέσσερις αναμετρήσεις στο Basketball Champions League αλλά με περιορισμένη παρουσία (1.7’), θα παραμείνει στην ΑΕΚ έως και το 2022 όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (27/07) από την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραΐτης υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου με τη «Βασίλισσα» έως το 2022. Η AEK B.C. συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για στήριξη στο ελληνικό στοιχείο, με τρόπους που το τεχνικό επιτελείο της σε συνεργασία με τη Διοίκηση θα επιλέξει. Η εκπαίδευση των νεαρών αθλητών της συνιστά σταθερή προτεραιότητα. Υπενθυμίζεται, ο Δημήτρης Μωραΐτης είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2015 συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας».

Ο Δημήτρης Μωραΐτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας, έχοντας συνολικά 19 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων (μ.ό. 13π.), 26 με τους ‘Έφηβους (μ.ό. 13,7π.) και εννέα με τους Νέους Άνδρες (μ.ό. 10,4π.)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ