14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Έδειξε» Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Παππά

Ο μάνατζερ του Νίκου Παππά, Νίκος Σπανός, «φωτογράφισε» επιστροφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου γκαρντ/φόργουορντ, έγραψε στο Twitter του: «Μια μεγάλη επιστροφή έρχεται», φράση που συνόδεψε με έξι πράσινες βούλες, που παραπέμπουν σε μπάλες. Ο Άγγελος Τσάμης έσπευσε να ρωτήσει σε ποιον αναφέρεται, εκείνος δεν απάντησε ξεκάθαρα παρά τόνισε «Κάποιος που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα του το καλοκαίρι. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά...» και, αναμφίβολα, «φούντωσε» τα σενάρια που μιλούν για επιστροφή του παίκτη στο «τριφύλλι».

Ο Νίκος Παππάς αποχώρησε από τους «πρασίνους» το καλοκαίρι και όπως είχε γίνει γνωστό επρόκειτο για απόφαση του προπονητή, Γιώργου Βόβορα, και του επιτελείου του. Είχε τότε εξηγήσει ο 43χρονος τεχνικός πως το συμβόλαιό του έληξε και στο καινούριο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα, ύστερα από εφτά χρόνια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αρκεστεί να γράψει στην ανακοίνωσή της: «Ευχαριστούμε Νίκο για όλες τις αυθεντικές στιγμές μας! Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς».

Υπέγραψε το Σεπτέμβριο με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, προκειμένου να την ενισχύσει στο Final 8 του Basketball Champions League που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ. «Δεν θα μείνω. Ευχαριστώ που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να παίξω μόνο στο τουρνουά», είχε αποκαλύψει ο ίδιος, για τους όρους της συμφωνίας του με το ισραηλινό συγκρότημα. Έκτοτε, ήταν ελεύθερος, αλλά ο εκπρόσωπός του «φωτογράφησε» την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο από το 2013 έως το καλοκαίρι που μας πέρασε κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας.

Λίγο αργότερα, πάντως, ο Νίκος Σπανός θέλοντας να «χαμηλώσει» τους τόνους, διευκρίνισε: «Τα tweets στα αγγλικά είναι για διεθνείς εξελίξεις, για κάτι εντός των τειχών θα χρησιμοποιούσα την ελληνική... Εξάλλου τέτοια θέματα δεν βγαίνουν στα Twitter».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ