23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έγραψε ιστορία ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έπαιξε στα πλέι οφ, αλλά ως μέλος των Λος Άντζελες Λέικερς φέτος κατέκτησε κι εκείνος τον τίτλο στο ΝΒΑ, γράφοντας ιστορία για τη χώρα μας.

O 22άχρονος φόργουορντ των «λιμνανθρώπων» έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος στην Ελλάδα που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο «μαγικό κόσμο». Ο Λου Τσιουρόπουλος (1957, 1959) και ο Κερτ Ράμπις ή Κυριάκος Ραμπίδης (1982, 1985, 1987 και 1988) ήταν οι πρώτοι Έλληνες ομογενείς, που είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο Έλληνας διεθνής διένυσε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2019-2020 στη θυγατρική ομάδα των Καλιφορνέζων, τους Σάουθ Μπέι Λέικερς, ωστόσο μετά τη διακοπή τόσο της G-League όσο και του ΝΒΑ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού εντάχθηκε στους «λιμνανθρώπους» στη «φούσκα», στην Disney World του Ορλάντο. Συνολικά φέτος, σε τέσσερα ματς στο ΝΒΑ, είχε κατά μέσο όρο 1,8π. σε 4.5’.

https://www.youtube.com/watch?v=ICG_Bq_WAIY

Με την κατάκτηση του τίτλου από τους Λος Άντελες Λέικερς πανηγύρισε κι εκείνος την επιτυχία, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα για τον αδερφό του και MVP τις τελευταίες δύο σεζόν στο ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς κατέκτησε τον τίτλο πριν από εκείνον. Ο 26άχρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φθάσει στους τελικούς. Φέτος τα «ελάφια» αποκλείστηκαν από τους φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Antetokounmpo (@kostas__ante13) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ