21.1 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγραψε ιστορία ο Καρμέλο, «νυστέρι» για Ρόμπερσον (vids)

Ο Καρμέλο Άντονι έφθασε τους 25.000π. στο ΝΒΑ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε ακόμα ένα triple double, ωστόσο οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν χάρηκαν τη νίκη τους με 121-108 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς στη «Little Caesars Arena».

O Αντρέ Ρόμπερσον είδε το πόδι του να «κολλάει» στο παρκέ, με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος για αρκετή ώρα κι εν τέλει να αποχωρήσει με φορείο. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό πόδι , κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Συμπαίκτες και αντίπαλοι στάθηκαν αμέσως στο πλευρό του, ενώ μήνυμα μέσω Twitter τού έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι.

Στα αγωνιστικά, ο Ουέστμπρουκ τελείωσε με 31π., 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ, ο Καρμέλο Άντονι με 21π. και ο Πολ Τζορτζ με 26π., ενώ από τα «πιστόνια» ο Τομπίας Χάρις είχε 21π., ο Αντρέ Ντάμοντ 12π. με 13 ριμπάουντ και ο Ρέτζι Μπούλοκ 16π. με έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα κόψιμο. O 33χρονος φόργουορντ ανέβηκε στην 21η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, με τους Ντιρκ Νοβίτσκι (30.851π.) και Λεμπρόν Τζέιμς (30.047π.) να είναι οι μοναδικοί εν ενεργεία που τον ξεπερνούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ