16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έγραψε ιστορία η Σπανού (pics)

Η Άρτεμις Σπανού έγραψε ιστορία με τις επιδόσεις της στο παρκέ στο NCAA. Οδήγησε το Robert Morris σε νίκες, σε διακρίσεις, η ίδια βρέθηκε να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και κανείς δεν την έχει ξεχάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Η Ελληνίδα διεθνής έγραψε όμως και με διαφορετικό τρόπο ιστορία. Η αναγνώριση για όσα πέτυχε με τη φανέλα του Robert Morris ήρθε με την εισαγωγή της στο Hall of Fame που επισήμως ολοκληρώθηκε την 29η Φεβρουαρίου.

Μαζί με τη Σπανού τη θέση τους σε αυτό το ξεχωριστό κλαμπ βρήκαν οι Κρις Κάρπερ (στίβος), Ρέι Γκένσλερ (αμερικάνο φούτμπολ), Τζέιμς Νοέλ (αμερικάνικο φούτμπολ), Τζέισεκ Πρζεντνόβεκ (αμερικάνικο φούτμπολ). Όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κολλέγιο για τη Σπανού μιλάνε από μόνα τους για όσα έχει πετύχει και δίνουν ανάγλυφο το "διότι" στο "γιατί;" της επιλογής της.
 
"Είναι η πιο σπουδαία μαθήτρια-αθλήτρια στην ιστορία του Robert Morris, πρώτη σκόρερ και ριμπάουντερ. Η μόνη που ξεπέρασε το φράγμα των 2000 πόντων και των 1500 ριμπάουντ. Ήταν η αθλήτρια της χρονιάς το 2014 για την περιφέρεια NEC, οδήγησε το Robert Morris στο πρωτάθλημα το 2014 και ήταν η MVP έχοντας μέσο όρο 25.3 πόντους, 15.7 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 2 τάπες με 65.7%. Είναι μόλις μία από τις επτά αθλήτριες στο NCAA που έχει πάνω από 2.000 πόντους, 1.000 ριμπάουντ, 300 ασίστ και 100 τάπες".

Δεν τα λες και λίγα όσα έχει πετύχει και σίγουρα μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα με την Πολκοβίτσε, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα αγωνιστεί στο μέλλον, αλλά και την Εθνική Γυναικών!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ