23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έγινε «Σλοβένος» ο Μόργκαν! (pic)

Σε μια σημαντική και έξυπνη κίνηση προχώρησε η Εθνική Σλοβενίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Κάουνας, καθώς ο άλλοτε παίκτης της Κύμης, Τζόρνταν Μόργκαν, απέκτησε σλοβενικό διαβατήριο.

Εξωτερική ενίσχυση για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017 με τον Αμερικανό παίκτη της Καρσίγιακα, Τζόρνταν Μόργκαν, να εξασφαλίζει την σλοβενική υπηκοότητα και να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς.

Βέβαια ο Μόργκαν έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Σλοβενίας στην καριέρα του με τη φανέλα της Ολίμπιας Λιουμπλιάνας την περίοδο 2017-18 χαρακτηρίζοντάς την πετυχημένη.

«Πέρασα μέρος της καριέρας μου στη Σλοβενία. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που πήρα την σλοβενική υπηκοότητα και θα μπορώ να παίξω για την εθνική ομάδα. Ήθελα να παίξω στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο και να συμμετέχω με την Σλοβενία σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ανυπομονώ να συστηθώ ξανά στους φανταστικούς οπαδούς και να φορέσω περήφανα το εθνόσημο» ήταν τα λόγια του Τζόρνταν Μόργκαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ