24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έγγραφο σοκ Αυγενάκη για τα ερασιτεχνικά σωματεία (pic)

Ένα έγγραφο που αλλάζει τα δεδομένα έφερε στη δημοσιότητα ο ισότοπος «www.neakriti.gr», με το οποίο ουσιαστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού πιέζει τα σωματεία να ενταχθούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Συγκεκριμένα, και όπως θα διαβάσετε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με έγγραφο που έστειλε την Τετάρτη (3/2) προς τους Δήμους όλης της χώρας με κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, τον πρόεδρο ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο ΕΝΠΕ κ. Γιώργο Πατούλη, ζητάει να αποχωρήσει από τις δημοτικές εγκαταστάσεις όποιο ερασιτεχνικό σωματείο δεν εμπλακεί στις διαδικασίες ολοκλήρωσης της εγγραφής στο μητρώο.

Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει : «Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους, δύναστε με αναλογική εφαρμογή του άρθρου 3. Παρ. 4 του ν. 4726/2020, να αποφασίσετε  να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις τους». Σίγουρα, και εν μέσω πανδημίας, και με τον ερασιτεχνικό σε αδράνεια, μια τέτοια κίνηση θα προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλά σωματεία κινδυνεύουν να μείνουν άστεγα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ