22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Έβρεξε” τρίποντα στην Πυλαία και μπορείτε να τα δείτε όλα (vid)

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στην Νεπτούνας που μετράει... διπλά, αφού του επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε μια συνολικά πολύ καλή εμφάνιση με αποτελεσματική άμυνα, μάχη σε κάθε ριμπάουντ, καλές συνεργασίες, βοήθεια από πολλούς παίκτες και λίγα λάθη. Η αλήθεια είναι όμως πως την παράσταση έκλεψαν τα σουτ τριών πόντων. Δεν βλέπεις και κάθε μέρα μια ομάδα να έχει 64% από τα 6μ75, πολύ δε περισσότερο σε αγώνα τέτοιας βαθμολογικής σημασίας.

Ο ΠΑΟΚ είχε 14/22 σουτ τριών πόντων, κάτι το οποίο μεταφράζεται, για να είμαστε ακριβείς, σεένα 63,6%. Πάντως να ξέρετε δεν είναι η καλύτερη, ούτε καν η δεύτερη καλύτερη επίδοση από τα 6μ75 στο Basketball Champions League. Η πρώτη θέση ανήκει στην Ζιέλονα Γκόρα με το 69,2% απέναντι στην Βόννη, αλλά με λιγότερος προσπάθειες (9/13), ενώ η δεύτερη ανήκει στην επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο BCL, την Βέντσπιλς που είχε 13/20 τον Νοέμβριο του 2017 απέναντι στην Γκάζιαντεπ.

Απολαύστε το σόου του ΠΑΟΚ από τα 6μ75 απέναντι στην Νεπτούνας Κλαϊπέντα, με δράστες τους Φιλ Γκος, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη...

Πάντως για του λόγου το αληθές και για να απονείμουμε τα εύσημα και στην άμυνα του ΠΑΟΚ, να πούμε πως τα 16 κλεψίματα συνιστούν ισοφάριση της 3ης καλύτερης φετινής επίδοσης της διοργάνωσης. Από 16 είχαν ακόμη η Μονακό και η Εστουδιάντες, 18 είχε η Νεπτούνας στον πρώτο γύρο κόντρα στη Βέντσπιλς ενώ 20 είχε η Μονακό με τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα.

Ακόμη ο ΠΑΟΚ εξώθησε τους Λιθουανούς σε 24 λάθη που είναι η 2η χειρότερη επίδοση του φετινού BCL πίσω μόνο από εκείνη της Γιουβέντους που έκανε 26 κόντρα στη Μονακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ