22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έβγαλαν συμπεράσματα Παναθηναϊκός και Καλύβια

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών τους, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους, είχαν ο Παναθηναϊκός και ο ΓΑΣ Καλυβίων.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα Καλύβια, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα και να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διαθέσιμες παίκτριές τους. Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ. Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιώργος Καντζιλιέρης, δεν είχε στη διάθεσή του τις Βίκη Κάσδαγλη, Γεωργία Τριανταφύλλου και Νικολέτα Κοίλια, ενώ για περίπου δέκα λεπτά έπαιξε η Σύνθια Εζέτζα, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Γυναικών.

Πρώτος επίσημος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, που η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών, θα είναι ο Φάρος Κερατσινίου για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών (30/09), στο «ΠαύλοςΓιαννακόπουλος». Οι νεοφώτιστες στην Α1 Γυναικών θα ξεκινήσουν από τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν στα τέλη Οκτωβρίου τον επίσης νεοφώτιστο Σπόρτιγκ, εντός έδρας (20 ή 21/10).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ