18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έβανς: «Μεγάλες οι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Τζέρεμι Έβανς θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ ανακοινώθηκε πρόσφατα από τους «πρασίνους», για ένα χρόνο, με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά: «Αισθάνομαι υπέροχα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ με μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό από τη θητεία μου στην Ευρωλίγκα. Αποτελούσε πάντα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα».

Όπως πρόσθεσε, περιμένει να δει ένα «καυτό» ΟΑΚΑ: «Στην Αθήνα οι φίλαθλοί του ήταν πάντα εκεί και γέμιζαν το γήπεδο, δίνοντας ώθηση στον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον θα τους έχω μαζί μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα και να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας».

Όσον αφορά στο ρόλο του στο «τριφύλλι», αλλά και τους στόχους του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξήγησε: «Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου εξήγησε το τι θέλει από εμένα. Γνωρίζω καλά τον κόουτς, έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει κάποιους αθλητές που δεν έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Αυτό, όμως, δεν έχει μεγάλη σημασία. Είναι καλοί παίκτες και ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις εδώ, το γνωρίζω πολύ καλά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να μπούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εκείνον, συμπληρώνοντας: «Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αισιοδοξώ πως με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ