17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έβαλε μπρος η Καβάλα που ανακοίνωσε Σκλήβα και Μίτροβιτς (pics)

Μπροστά τις μηχανές έβαλε η Καβάλα, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, πραγματοποιώντας την πρώτη της συγκέντρωση στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Τους παίκτες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ένωσης. Βαγγέλης Παππάς ο οποίος μίλησε για φιλοδοξίες πλέι οφς, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Καραπιπερίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.

Επίσης ανακοινώθηκαν επίσημα οι Αντώνης Σκλήβας και Λούκα Μίτροβτις, με το basketa.gr να αναφέρεται με ρεπορτάζ του για την επιστροφή του πρώτη στην Καβάλα από τις 3/8 και για τον Σέρβο γκαρντ στις 9/8.

Αναλυτικά :

-ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ!

Με τους ¨πολεμιστές¨-πρωταθλητές που παρέμειναν στη ομάδα από την περυσινή ομάδα αλλά και όλα τα αξιόλογα φετινά μας αποκτήματα έγινε σήμερα το απόγευμα η πρώτη φετινή προπόνηση στην Καλαμίτσα. 
Οι παίκτες μας γνωρίστηκαν μεταξύ τους σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα αποτελέσουν ένα δυναμικά αγωνιστικό σύνολο που θα φέρει σε πέρας φετινούς στόχους της ομάδας!
Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Επίσης είχαμε τις δηλώσεις του Προέδρου κ. Βαγγέλη Παππά καθώς και του προπονητή της ομάδας κ. Ανδρέα Καραπιπερίδη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Παππάς δήλωσε:

« Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο με φιλοδοξίες. Οι φιλοδοξίες έχουν σαν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ για να μην πάμε στα πλέι άουτ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να χαρεί ο κόσμος αυτό που θα βλέπει. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Για πρώτη φορά έχουμε ρόστερ 15 ατόμων.

Θα παίζουν αυτοί που θα είναι οι πιο έτοιμοι, οι πιο σωστοί και πάνω απ` όλα αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα. Το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα ζήσει ωραίες στιγμές.

Υπάρχουν πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουμε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο « Λούσυ» το βασικός χορηγό μας ενώ θα είναι ακόμη θα έχουμε συμπαραστάτες τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την εταιρία του κ. Παπακωνσταντίνου».

Ο προπονητής κ. Ανδρέας Καραπιπερίδης δήλωσε:

Προβλέπεται ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό με το στόχο της ομάδας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Είναι μια κατηγορία όπου για να κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να κάνεις στην ουσία πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στις 30 αγωνιστικές.

Να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι, ούτε να φοβηθούμε. Από σήμερα να μπούνε οι βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα φρέσκια, πολύ νεανική με 3-4 παιδιά έμπειρα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν τα ευχάριστα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου. Πέρσι τον δικαιώσαμε, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

-ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΗΒΑΣ ΚΑΙ LUKA MITROVIC!

Με την επίσημη ανακοίνωση των δύο νέων αποκτημάτων της ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βαγγέλη Παππά κατά την σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, έκλεισε και το φετινό ρόστερ.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος παρουσίασε τον εξαιρετικό 23χρονο φοργουορντ-σέντερ Αντώνη Σκλήβα, παλιό μας γνώριμο, αφού αγωνίστηκε στην ομάδα μας κατά την Αγωνιστική Περίοδο 2016-17 στην Α2 και τον Σέρβο γκαρντ Luka Mitrovic, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία σε ομάδα της Α1 Σερβίας.
Ευχόμαστε στους δύο παίκτες μας μία Αγωνιστική Περίοδο γεμάτη Υγεία και Πολλές Επιτυχίες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ