25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έβαλε μπρος για το τρίτο σερί η Ρεάλ (pics+vids)

Η υπεράσπιση των κεκτημένων ξεκίνησε δύσκολα για την Ρεάλ Μαδρίτης, που έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια με 87-81 και πήρε την πρώτη νίκη στους τελικούς της ACB.

Οι "Νυχτερίδες" ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στο παιχνίδι και έδωσαν τα πάντα για να σπάσουν την έδρα των Μαδριλένων. Οι πρωταθλητές όμως είχαν σε τρομερή βραδιά τους Γιουλ και Φερνάντεζ που πέτυχαν κρίσιμους πόντους.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ισόπαλες 43-43. Μπορεί το +6 στην τρίτη περίοδο να έδωσε πολύτιμη "ανάσα" στην Ρεάλ όμως οι παίκτες του Μαρτίνεζ πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να πάρουν το διπλό. Οι γηπεδούχοι όμως πήραν στις λεπτομέρειες την πολύτιμη νίκη για το 1-0.

Ο Σέρχιο Γιουλ σταμάτησε στους 20 πόντους, μοιράζοντας και 4 ασίστ ενώ ο Ρούντι Φερνάντεζ θυμήθηκε τα παλιά, σκοράροντας 19 πόντους με 4/7 τρίποντα, προσθέτοντας 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για την Βαλένθια, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είχε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, με τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο να προσθέτει 14 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα:

Το γκολ-φάουλ του Σαν Εμετέριο:

Το σουτάκι του Χάντερ:

Η συνεργασία για το κάρφωμα του Τόμας:

Η προσποίηση για πάσα από τον Κάρολ και το τρίποντο:

Το τρίποντο του Ντούμπλιεβιτς στην λήξη του ημιχρόνου:

Ο... γνωστός Γιουλ:

Τα φώτα σβήνουν:

Και οι πανηγυρισμοί των νικητών για το 1-0:

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.

Photo credits: ACB



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ