24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άφησε τον Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντόλου Έφες, αλλά στην επιστροφή θα έχει έναν επιβάτη λιγότερο στο τσάρτερ της. Με απόφαση του συλλόγου έμεινε έξω από το αεροπλάνο ο Τομάς Ερτέλ, ο οποίος θα πρέπει να βρει άλλος τρόπο να επιστρέψει στην Ισπανία!

Το θέμα αποκάλυψε στην El Mundo Deportivo ο Χοσέ Ιγνάθιο Ουγκιέ και το σκηνικό έγινε μετά την ήττα των Καταλανών από την Αναντόλου Έφες με 86-79. Η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση αυτή, καθώς όπως ισχυρίζεται ο Γάλλος γκαρντ του έλεγε ψέμματα για τις διαπραγματεύσεις που κάνει για να φύγει από την ομάδα.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "ο Ερτέλ και το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί, το Beobasket άφησαν την Μπαρτσελόνα να πιστεύει πως ο παίκτης θα υπέγραφε στη Φενέρμπαχτσε μετά τη λύση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο Ερτέλ είχε ζητήσει να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συζητήσει με τη Φενέρμπαχτσε, παρά το ότι δεν ήταν στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το παιχνίδι. Ωστόσο και μόνο αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία αποκαλύφθηκε πως ο Ερτέλ και ο εκπρόσωπός του μιλούσαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πως το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη ήταν άλλη μία κίνηση τακτικής για να αποπροσανατολίσουν τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα!"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει εκνευριστεί στο μέγιστο βαθμό όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ στο βαθμό που τόσο η λύση του συμβολαίου του Ερτέλ, όσο και η άφιξη του Λέο Βέστερμαν με τον οποίο έχει συμφωνήσει για να καλύψει το κενό του, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αέρα. Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Σάρας, ο πρώτος παίκτης στον οποίο στόχευσε ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, τον οποίο επίσης γνωρίζει από την Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά αυτός προτίμησε να μείνει, για την ώρα, στην ομάδα του και στη χώρα του, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής μια εξαιρετική σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ