22.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Άφησαν τις παραλίες για μια προπόνηση στην Τενερίφη (pic)

Μια ονειρεμένη για το νησί και την ιστορία της ομάδας χρονιά ήταν αρκετή για να κάνει τους κατοίκους της Τενερίφης να ερωτευτούν το μπάσκετ και την Ιμπεροστάρ Τενερίφε.

Η σεζόν 2016-17 ήταν η δική τους με μια πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα που τους έφερε σε πρωταγωνιστικό ρόλο από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική, που τους έδωσε θέση στο Copa del Rey, που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Basketball Champions League μέσα στο δικό τους σπίτι. Μια πορεία που την παρακολουθήσαμε και λίγο παραπάνω εδώ στην Ελλάδα, λόγω της παρουσίας στην ομάδα του Τσους Βιδορέτα, του δικού μας, Γιώργου Μπόγρη.

Οι αρχές στο νησί, οι άνθρωποι της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν όλο αυτό για να κρατήσουν το μπάσκετ εκεί στα δικά τους μέρη. Με την παρουσία της Εθνικής Ανδρών πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και με διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στην Τενερίφη το Σεπτέμβριο με την παρουσία και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι άνθρωποι εκεί συντηρούν αυτή την αγάπη για το μπάσκετ. Και αν τα εισιτήρια, οι μεταγραφές, η επιστροφή του Βιδορέτα στην τεχνική ηγεσία μετά από ένα χρόνο στην Βαλένθια δεν αποδεικνύουν κάτι, αυτό που έγινε στη πρώτη προπόνηση, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, της ομάδας τα λέει όλα. Ο κόσμος, στις 20 Αυγούστου,άφησε τις παραλίες και βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, προκειμένου να δει την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν αυτό δεν είναι αγάπη για την ομάδα, τότε ποιο είναι;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ