16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άφεση αμαρτιών στον Κεν Μπράουν από τον Άρη

Η βαθμολογική θέση της ομάδας και η ανάγκη για τα αποτελέσματα που θα την κρατήσουν στην Basket League δεν άφηναν επί της ουσίας στην ΚΑΕ Άρης πολλές επιλογές στη διαχείριση του θέματος του Κεν Μπράουν. Στον Αμερικανό γκαρντ επιβλήθηκε σήμερα χρηματικό πρόστιμο από τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

 


Ο Μπράουν είχε παρατήσει την ομάδα του λίγες ώρες πριν το ματς του προπερασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, επέστρεψε την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, απολογήθηκε και σήμερα λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση με τον παίκτη να επιστρέφει στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Ρόδο, στο οποίο ο Άρης θα παίξει ένα από τα τελευταία, αν όχι το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή.

 


Πάντως το τελευταίο διάστημα βγήκαν στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων εντός των αποδυτηρίων με κεντρικό πρόσωπο τον Μπράουν. Οι διοικούντες τον Άρη έβαλαν όλες τις παραμέτρους στη ζυγαριά και έκριναν ότι η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει έναν παίκτη που της προσφέρει 14 πόντους και 3,1 ασίστ ανά αγώνα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν μπορεί, με τα σημερινά δεδομένα, να τον αντικαταστήσει, αφού υπάρχουν έξι BAN στη FIBA.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ