17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άτκινς: «Όλα για το BCL» (video)

Ο Ντάριον Άτκινς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ και το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάμπεργκ σχολίασε το ρόστερ της Ένωσης και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πάρα πολλά για την ΑΕΚ και έχω βρεθεί αντίπαλος πολλές φορές στο παρελθόν από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι επαγγελματικά. Η ομάδα που αντίκρυσα σήμερα αποτελείται από υπέροχους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ ταλέντο και ο κόουτς είναι εξαιρετικός. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ».

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. «Φίλοι της ΑΕΚ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Σας περιμένουμε να έρθετε στο γήπεδο και να μας υποστηρίξετε, εάν μπορέσετε ή όποτε μπορέσετε Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο Final 8. «Έχουμε κερδίσει για να βρισκόμαστε εδώ και αυτό αποδεικνύει πόσο καλοί ήμασταν. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο».

Δείτε το video:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ