33.1 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

Άστοχος ο Μπουρούσης, νίκησαν οι Ντακς

Τη δεύτερη ήττα τους στο κινεζικό πρωτάθλημα γνώρισαν οι Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, με 120-116 από τους Σιτσουάν Ουέιλ, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον «συγκάτοικο» στην κορυφή τους Λαϊόνινγκ Φλάινγκ Λέοπαρντς.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε μεν 17π., αλλά με 4/10 δίποντα και 3/7 τρίποντα, μαζί με εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, αλλά και τέσσερα λάθη, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας του αναδείχθηκε ο Κόρτνεϊ Φόρτσον που «σταμάτησε» στους 41π. Οι αντίπαλοι, όμως, είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον Τζαμάλ Φράνκλιν με 33π., συν 11 ριμπάουντ, εφτά ασίστ, κι έφθασαν στην επικράτηση.

Αντίθετα, οι Ντακς Πεκίνου του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του, Χάρη Μαρκόπουλου, πήραν σπουδαία νίκη με 108-98 επί των Σαρκς Σαγκάης κι ανέβηκαν στο 5-3, συμπληρώνοντας τρεις διαδοχικές επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα του CBA. Ταρουίκε Γιανίγιου (28π.), Άαρον Τζάκσον (22π. και 12 ριμπ.) και Ζάι Ξιαοτσουάν (22π.) οδήγησαν επιθετικά τις «πάπιες», ο Τζίμερ Φριντέτ (25π., εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κλεψίματα) δεν «έφθασε» για τους ηττημένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ