26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Άστοχος και ηττημένος ο Γιάννης

Η τραγική εικόνα των Μπακς, ως προς την επίθεση, επηρέασε (και) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η ήττα από τους Ράπτορς ήταν φυσικό επακόλουθο. Την παράταση χρειάστηκαν για να ισοφαρίσουν οι Γκρίζλις, μείωσαν οι Χοκς. 

Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς και σε αυτό που οι Μπακς έπρεπε να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να ξεφύγουν με δύο νίκες των Ράπτορς, παρουσιάστηκαν… αγνώριστοι. Με 30/81 σουτ δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και την παρέα του και το 76-87 και το 2-2 έμοιαζε ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάθηκε στην μετριότητα της ομάδας του καθώς είχε 14 πόντους αλλά 7/19 σουτ, εννέα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα, ισάριθμες τάπες αλλά και εφτά λάθη. Από τους Ράπτορς που μεταφέρουν την σειρά εκ νέου στο Τορόντο, ο ΝτεΡόζαν άφησε πίσω του τα 0/8 σουτ που είχε πριν δύο ημέρες και σημείωσε 31 πόντους, έχοντας επίσης εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. 

Η σειρά ανάμεσα στους Χοκς και τους Γουίζαρντς μεταφέρθηκε στην Ατλάντα με τα “Γεράκια” να κάνουν… πάρτι πριν επικρατήσουν των πρωτευουσιάνων με 116-98 και μειώσουν σε 2-1. Ο Πολ Μίλσαπ έκανε νέο double-double με 29 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Ντένις Σρέντερ το έχασε για μία ασίστ (27π., εννέα ασίστ), ενώ ο rookie Τοριάν Πρινς είχε 16 πόντους για τους Χοκς που τελείωσαν την αναμέτρηση με μόλις 11 λάθη(!)

Με καλάθι του Μαρκ Γκασόλ στα -0.7 δευτερόλεπτα για την λήξη της παράτασης, οι Γκρίζλις επικράτησαν για δεύτερη φορά των Σπερς με 110-108 και ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2. Για να φτάσουν όμως να παίξουν πέντε λεπτά ακόμα, χρειάστηκαν το εκτός ισορροπίας σου του Μάικ Κόνλέϊ που ισοφάρισε σε 96-96, 4.5 δευτερόλεπτα για το τέλος της κανονικής διάρκειας. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ