21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άστοχοι Χουγκάζ και Σωτηρίου

Το Νόρθγουεστερν Στέιτ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Prather Coliseum», γνωρίζοντας την ήττα με 80-74 από το Ράις, με το Νίκο Χουγκάζ να είναι άστοχος.

Ο 19χρονος γκαρντ τελείωσε με 4π. με 2/2 βολές, 1/4 δίποντα και 0/1 τρίποντα, μαζί με πέντε ριμπάουντ και δύο λάθη σε 21’, ενώ χρεώθηκε και με μία τεχνική ποινή. Ο Μπράιαν Ουάιτ με 26π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Ρόμπερτ Χουγκάζ. Από τους νικητές ο Τρέι Μέρφι είχε 25π. και έξι ριμπάουντ. Την ήττα γνώρισε και το Τέξας A&M Κόρπους Κρίστι, με 71-66 από το Βάντερμπιλτ, με τον Άρη Σωτηρίου να μη χρίζεται σκόρερ (0/1 δίποντα), αλλά να έχει δύο ριμπάουντ και ισάριθμα λάθη στα 5’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Τζασόν Τάλτον με 23π. ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους, ο Άαρον Νέισμιθ με 21π. και εφτά ριμπάουντ ηγήθηκε των νικητών.

Το Ολντ Ντομίνιον, από την πλευρά του, κέρδισε με 62-53 το Λογιόλα Μέριλαντ, με τον Αλφρέδο Πιλάβιο να αγωνίζεται για μόλις ένα λεπτό, αντίθετα με το Δημήτρη Καραΐσκο που ήταν εκτός δωδεκάδας. Ο Μαλίκ Κάρι με 19π. οδήγησε επιθετικά τους γηπεδούχους, με τον Άντριου Κοστέκα με 14π. να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν τα «λαγωνικά». Σε άλλο παιχνίδι για την Α’ Κατηγορία του NCAA ο Δημήτρης Κλωνάρας δεν έπαιξε στη νίκη του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια με 79-75 στο «Haas Pavilion» επί του UNLV, η οποία κρίθηκε στην παράταση (67-67 κ.α.), αλλά αγωνίστηκε με τους ηττημένους ο μικρότερος αδερφός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Ελάιτζα, ο οποίος είχε 16π., πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και πέντε λάθη σε 40’. Ο Μπράντλεϊ Ματ με 23π. ήταν πρώτος σκόρερ των «αρκούδων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ