24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Άρωμα» Σπόρτιγκ στα Χανιά

Πατήσια θύμισε για λίγο το κλειστό των Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου (2/11). Και αυτό γιατί τρεις προπονητές που έχουν περάσει από τον ιστορικό Σπόρτιγκ βρέθηκαν την ίδια στιγμή στον ΕΑΚ.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΧ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών, με αποτέλεσμα ο προπονητής της αντισφαίρισης, Σταύρος Νανάκος να έρθει αντιμέτωπος με τον Θάνο Νίκλα, ο οποίος είναι βοηθός του Γιώργου Παντελάκης στις «ερυθρόλευκες». Ο τρίτος της… παρέας, Δημήτρης Νασούφης, που είναι προπονητής φέτος στον Ηρόδοτο, ήρθε να προτεθεί καθώς ακολουθούσε παιχνίδι ΕΚΑΣΚ Ανδρών, όπου και αγωνίζεται η ομάδα του. Έτσι για αρκετά λεπτά οι τρεις τους αντάμωσαν φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο.

Ο Νανάκος διατέλεσε τεχνικός του Σπόρτιγκ την περίοδο 2015-2017, ενώ οι άλλοι δυο έχουν υπάρξει ταυτόχρονα στο «κλουβι» με τον πρώτο να καθοδηγεί το γυναικείο τμήμα από το 2007 έως και 2013 και τον δεύτερο να βρίσκεται στις υποδομές του συλλόγου και στη συνέχεια να τον διαδέχεται ως πρώτος στην γυναικεία ομάδα στην Α2 γυναικών.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ