18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρωμα μπάσκετ σε Σπάρτη και Λευκώνα (pics)

Μεγάλη συμμετοχή είχαμε το Σαββατοκύριακο (21-22/04) στα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ που διοργανώθηκαν στο Λευκώνα και τη Σπάρτη.

Στην κωμόπολη του νομού Σερρών και τη λακωνική πρωτεύουσα έδωσαν το παρών συνολικά 828 παιδιά, έχοντας στο μυαλό τους το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Στον Λευκώνα πήραν μέρος 544 παιδιά (416 αγόρια και 128 κορίτσια) σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά MILKO 3X3. Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν Νίκος Αστανταστάς και σε αυτόν των τριών πόντων ο Ηρακλής Καλπατζίδης. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Σερρών Νίκος Ιλανίδης, ο διευθυντής του Γυμνασίου Λευκώνα Στέλιος Τζούλης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στη Σπάρτη 284 παιδιά, 260 αγόρια και 24 κορίτσια, πέρασαν το διήμερο παίζοντας μπάσκετ. Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Παναγιώτης Σπυράκος (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος (Γυμνάσιο) και σε αυτόν των τριών πόντων ο Μάρκος Σκαφίδας (Δημοτικό) και ο Νίκος Κερεκές (Γυμνάσιο). Παρακολούθησαν τους αγώνες κι έκαναν τις απονομές ο δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Πατέρας Αθανάσιος Σπηλιώτης, εκπρόσωπος Μητροπολίτη, ο διοικητής Ασφαλείας Σπάρτης Ζαχαρίας Αγρανιώτης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Παναγιώτης Ρήγας, ο εκπρόσωπος του MILKO Κωνσταντίνος Διακουμάκος, η πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Σπάρτης Γεωργία Γαλανοπούλου, ο αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος και ο γενικός διευθυντής του Mediterraneo Hospital, Χρήστος Βιρβίλης.

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προσκαλεί όλους τους νεαρούς αθλητές να δώσουν το παρών σε ένα από τα επόμενα «ραντεβού» της: «Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ