22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άρωμα επαγγελματικού μπάσκετ για «μικρούς» του Άρη

Διανύοντας το κενό διάστημα αυτού του μήνα, ο Άρης περιορίζεται -όπως και οι περισσότερες ομάδες- σε προπονήσεις συντήρησης, έχοντας αρκετές απουσίες. Γι' αυτό και έχουν επιστρατευτεί κάποιοι αθλητές από τις ακαδημίες του.

 

 

Η σημερινή προπόνηση έγινε, όπως και η χθεσινή, χωρίς τον διεθνή Γιάννη Κουζέλογλου και τους Μάριο Τσάλμερς και Μάριο Λιτλ που πήραν μια επιπλέον άδεια δύο ημερών και αναμένονται αύριο (17/2) στη Θεσσαλονίκη. Στο ρόστερ πια της ομάδας δεν ανήκει ουσιαστικά ο Τζαμάλ Σούλερ και μένει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας για τη λύση του συμβολαίου του.

 

 

Ο Σάββας Καμπερίδης εσχάτως όμως, δίνει άρωμα επαγγελματικού μπάσκετ σε κάποιες από τις ελπίδες της ομάδας για το μέλλον. Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης (17, 2,00), ο οποίος είναι μέλος της εφηβικής ομάδας του Άρη, καθώς και οι Νικόλαος Γεροκώστας (15, 2,03), Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (15, 1,87) και Θοδωρής Σκουλαριώτης (15, 1,91), που αγωνίζονται στο παιδικό τμήμα των «κίτρινων», προπονούνται κάποιες μέρες με την ανδρική ομάδα κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον και με άλλα παιδιά των ακαδημιών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ